Potřebujete poradit? 602 291 277
Robustní, potravinářská vpichovací sonda je především využívána pro měření teploty jádra potravin.
Obj.č. 0613 2411
Popis produktu
Robustní, potravinářská vpichovací sonda je především využívána pro měření teploty jádra potravin. V kombinaci s vhodným měřicím přístrojem (např. testo 110) je sonda ve shodě s EN 13485 a HACCP,což ji dělá ideální pro použití v potravinářství. Speciální rukojeť umožňuje snadné měření polotuhých médií.
NTC | |
---|---|
Měřicí rozsah |
-25 do +150 °C ¹⁾ |
Přesnost |
±0.5 % z mv (+100 do +150 °C) ±0.2 °C (-25 do +74.9 °C) ±0.4 °C (remaining range) |
Doba odezvy t99 |
7 s |
1) Měřicí rozsah dlouhodobě +125 °C, krátkodobě +150 °C příp. +140 °C (2 minuty)
Hlavní technická data | |
---|---|
Váha |
144 g |
Rozměry |
1450 mm |
Délka špičky trubice sondy |
30 mm |
Průměr sondy |
5 mm |
Průměr špičky sondy |
3.5 mm |
Délka kabelu |
1.3 m |
Pevný kabel |
ano |
Třída ochrany |
IP65 |
Pouzdro |
nerezová ocel / GFK |
Délka trubice sondy |
115 mm |